loading

ИНТЕРЕСУВАТЕ СЕ ОТ OPEL С ONSTAR?

1. Конфигурирайте своя Opel с OnStar. OnStar се предлага като опция за всеки нов модел на Opel и дори е стандартен за определени нива на оборудване.

2. След като купите своя Opel, партньорът Ви от отдела за услуги ще поиска само няколко детайла, като например имейл адреса Ви, за да оформи Вашата предварителна регистрация в OnStar.
3. Когато завършите регистрацията си, влезте в колата и натиснете за първи път синия бутон за услуги, за да стартирате своето изживяване с OnStar!

Най-хубавото от всичко е, че услугите OnStar са безплатни за първите 12 месеца1. След 12-месечния безплатен пробен период можете да решите дали да поръчате продължаване на услугите OnStar. За това ще се изисква заплащане. Безплатният пробен период започва с първата регистрация или с доставката от дилъра на Opel (което настъпи по-рано), независимо от активирането на клиента.
ВЕЧЕ ИМАТЕ OPEL С ONSTAR БУТОНИ?

Ако вече имате Opel с OnStar бутони, но все още не сте активирали OnStar, просто натиснете синия бутон, за да активирате безплатния пробен период! Толкова е лесно: наш консултант ще Ви помогне при активирането на OnStar.


Ако сте доволни от безплатните пробни услуги на OnStar и желаете да продължите да се възползвате от тях, просто се абонирайте. 

ОЩЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА АБОНИРАНЕТО
ПРОВЕРКА ЗА НАЛИЧНОСТ НА ONSTAR В ЕВРОПА.

НАЛИЧНОСТ НА ЕЗИЦИ

С OnStar никога няма да сте изгубени в превода. Услугите на OnStar са налице на избран от Вас език.1

Езикът на OnStar отговаря на езика на вашата инфо-развлекателна система. За да изберете език, отидете на екрана HOME на вашия инфо-развлекателен блок и изберете SETTINGS. След това изберете и желания език.2
OnStar е наличен на следните езици:
 

английски
български
гръцки
датски
испански
италиански
немски
норвежки
полски
португалски
румънски
словашки
словенски
унгарски
фински
френски
холандски
чешки
шведски1 За да отговорим възможно най-бързо на Вашето обаждане, при изключителни обстоятелства може отначало да бъдете свързани с англоговорящ консултант.
2 Ако Вашата инфо-развлекателна система е настроена на език, който не се поддържа от OnStar, обаждането Ви ще бъде прието от консултант, говорещ английски.
НАЧАЛО