loading

OPEL Astra GTC - AКСЕСОАРИ.

Opel Astra GTC e истинско олицетворение на елегантността и стила за всеки почитател на динамичния стил на живот. Оригиналните аксесоари на Opel имат за цел постигането на същия ефект. Отправете се на пътешествие към океанския бряг, за да покарате сърф, демонстрирайте ярък стил с изключителните алуминиеви колела и останете във връзка със света и глобалната мрежа с помощта на инфоразвлекателните продукти в нашата гама. Извлечете максималното от своя GTC и нека всеки на пътя ви завижда.

Стайлинг и OPC Line

Готови ли сте да се отличите сред тълпата? Тук е мястото да започнете. Разполагаме с отличен подбор от автомобилни стайлинг продукти, с които да добавите специален нюанс към своя Opel. Opel Performance Center и OPC Line са символи на неповторима външност, съвършена технология и вълнуваща динамика.Създайте автомобил, който ще изпъкне сред останалите.

Opel New Astra GTC - Alloy Wheel 20 inch

Колела

Придайте индивидуален облик на своя Opel с помощта на нов комплект колела. Независимо от вашия вкус, тук вие ще откриете страхотен избор от оригинални алуминиеви колела на Opel, с които ще успеете да придадете лична нотка на вашия автомобил. Насладете се на стила и качеството на оригиналните аксесоари на Opel.

New Opel Astra GTC - Towing Hitch

Транспортни и багажни системи

Opel прави превоза на багаж много по-лек и приятен. Нашата богата гама от гъвкави транспортни и багажни системи е отличен ваш помощник във всяко пътешествие и спортно занимание. Тя включва оригинално конструирани от Opel решения, както и продукти на нашите партньори от Thule – пазарният лидер в областта на багажните системи.

New Opel Astra GTC - Bluetooth Hands-free Kit

Инфоразвлечения

Направете пътуването си още по-приятно и се доверете на изключителните възможности на инфоразвлекателните системи на Opel. Запазете връзката с глобалната мрежа и околния свят с помощта на богатата гама от стойки за мобилни телефони и разговорни комплекти с Bluetooth, навигационни системи, ъпдейти на навигационните карти и различните възможности за свързване на мултимедийни устройства.

New Opel Astra GTC - Floor Mats, Velours Carpet

Удобство и грижа

Създайте домашен уют в своя автомобил. При цялото време, което прекарваме в автомобилите си, те нерядко са истински дом далеч от дома. Ще откриете всичко, което ви е необходимо, за да накарате вашия Opel да изглежда винаги страхотно и да създадете в него удобствата, които харесвате – отвътре и отвън, от постелките на пода до системите за организация на багажното пространство, както и много, много други.

New Opel Astra GTC - Hard Cargo Tray

Сигурност и защита

Пътувайте по-безопасно и направете външния вид на автомобила си още по-привлекателен. Тук ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да осигурите вашата и тази на семейството ви безопасност - от калобраните и светлините за мъгла до алармените инсталации, продуктите за допълнителна сигурност и детските столчета. Разбира се, ще ви помогнем вашият Opel винаги да изглежда толкова добре, колкото в деня, в който сте го купили.

На изображението може да е показано допълнително оборудване.

НАЧАЛО