loading

OPEL COMBO TOUR – АКСЕСОАРИ.

Combo Tour е перфектен семеен автомобил. Той се предлага с множество атрактивни опции. Нашата широка гама от аксесоари ви помага да направите пътуването си по-приятно.

Opel Combo Tour - Комфорт и Грижи

Комфорт и Грижи

Почувствайте се у дома си докато сте на работа. При цялото време в което прекарваме в него той е един дом далеч от дома. Ще откриете всичко от което се нуждаете за да се чувствате комфортно във вашия Opel: както отвън, така и отвътре, от удобните отделения за багаж до подовите стелки и още и още.

Opel Combo Tour - Инфоразвлекателна система

Инфоразвлекателна система

Достигането до целта става още по-лесно, благодарение на инфоразвлекателните системи на Opel. Бъдете свързани с помощта на монтажна станция. Тази портативна система ви осигурява ползите от фабрично инсталирана навигация и ви помага да достигнете там където желаете.

Opel Combo Tour - Стил

Стил

Готови ли сте да се отличите от останалите? Това е мястото където да започнете. Предлагаме ви отлична селекция от продукти за стилистиката на автомобила ви, които ще осигурят на вашия Opel онова специално усещане. Създайте кола, която се отличава от останалите.

Opel Combo Tour - Сигурност и Защита

Сигурност и Защита

Движете се безопасно и защитете вашия Combo и пътниците в него. От калобраните до детските седалки и тасовете, ще откриете всичко от което се нуждаете – вие и вашето семейство – за да сте в безопасност.

Opel Combo Tour - Транспортни и носещи системи

Транспортни и носещи системи

Opel прави превоза значително по-лесен. Нашата широка гама от транспортни и носещи системи са перфектен помощник за всички ваши пътувания. Нашият избор включва продукти създадени от Opel Original както и такива от партньора ни Thule, пазарен лидер в областта на носещите системи.

На изображението може да е показано допълнително оборудване.

НАЧАЛО