loading

OPEL MOKKA AКСЕСОАРИ.

Opel Mokka е съобразен перфектно с достъпния и одухотворен стил на живот на клиентите, които обожават градския характер, но ценят високата позиция на седалките, допълнителното пространство и функционалната гъвкавост. Нашата богата гама от аксесоари – от организацията на багажното пространство до средствата за защита и комфорт са създадени изцяло да отговорят на тези изисквания на собствениците.

Сгъваем багажник за велосипеди FlexFix®

Многофункционалният багажник за велосипеди FlexFix® може да бъде конфигуриран за превоз на до 3 велосипеда. Системата FlexFix® поема един велосипед, а към него могат да се добавят още 2 допълнително с помощта на адаптер, предлаган като аксесоар. Интелигентното и сигурно решение Opel FlexFix® може да се накланя, така че да осигури достъп до багажното пространство без необходимост от сваляне на велосипедите.

Основен багажник на покрива със система за закрепване

Аеродинамично оформеният алуминиев основен багажник на покрива дава възможност за бърз и лесен монтаж на нашата гама от багажници, кутии и стойки за ски и сърфове Thule. Багажникът хармонира с основната линия на каросерията на автомобила и позволява превоз на допълнителни товари.

Решения за организация на товарите

Нашите аксесоари за организация и защита на товарите при Mokka включват полезни детайли като постелката за пода на багажника, коритото за превоз на замърсени товари, както и твърдите и сгъваеми кутии за организация на пространството, които ще ви помогнат да подредите предметите в багажника и да поддържате Mokka в прекрасния вид, в който сте я купили.

Подови постелки

Висококачествените постелки за пода предпазват отлично подовото покритие. Кройката отговаря перфектно на профила на дъното, а за допълнителна безопасност постелките на Opel имат точки за фиксиране и долна повърхност с повишено сцепление, които елиминират опасността от плъзгане или завъртане. Предлага се богат избор от велурени и икономични материи, както и всесезонни стелки, които ще запазят подовото покритие на вашия автомобил във вида, в който сте го купили.

Tегличи за ремарке

Тегличите на Opel са конструирани и изпълнени специално за теглене на каравани и ремаркета. Можете да избирате между неподвижен и вариант с възможност за демонтаж, изработени от висококачествена стомана и отговарящи на най-високите изисквания на Opel по отношение на качеството и безопасността.

Детски столчета

Гарантирайте си максимално удобство при осигуряването на безопасността на малчуганите с помощта на богатата гама детски столчета на Opel за деца от всички възрасти. Всяка от седалките е създадена с мисъл за оптимална безопасност, удобство и лекота при употреба. Столчетата могат да се монтират в автомобила както с предпазните колани, така и чрез точките за фиксиране ISOFIX с използване на основата ISOFIX. Тапицериите на столчетата могат да се перат и сменят.

На изображението може да е показано допълнително оборудване.

НАЧАЛО