loading

OPEL COMBO CARGO - АКСЕСОАРИ.

Combo Cargo се предлага в множество версии и с възможност за поръчка на атрактивни опции. Нашата широка гама от аксесоари може да ви помогне и да улесните експлоатацията на автомобила.

Opel Combo – Комфорт и Грижи

Комфорт и Грижи

Почувствайте се у дома си докато сте на работа. При цялото време в което прекарваме в него той е един дом далеч от дома. Ще откриете всичко от което се нуждаете за да се чувствате комфортно във вашия Opel: както отвън, така и отвътре, от удобните карго мрежи до издръжливите подови стелки и още и още…

Opel Combo – Инфоразвлекателна система

Инфоразвлекателна система

Достигането до целта става още по-лесно, благодарение на инфоразвлекателните системи на Opel. Бъдете свързани с помощта на монтажна станция. Тази портативна система ви осигурява ползите от фабрично инсталирана навигация и ви помага да достигнете там където желаете.

Opel Combo – Сигурност и Защита

Сигурност и Защита

Движете се безопасно и защитете своя Combo Cargo. От калобраните и дървените защитни панели до облицовките на седалките, ще откриете всичко от което се нуждаете за да защитите вас, колегите си и автомобила.

Opel Combo – Транспортни и носещи системи

Транспортни и носещи системи

Opel прави превоза значително по-лесен. Нашата широка гама от транспортни и носещи системи са перфектен помощник за цялата ви професионална работа. Нашият избор включва продукти създадени от Opel Original както и такива от партньора ни Thule, пазарен лидер в областта на носещите системи.

НАЧАЛО