loading

Ръководството на Автосвят вярва, че основният актив, с който фирмата разполага, това е нейният персонал. Затова, ние сме възприели редица от най-добрите практики в индустрията, стремейки се към непрестанно развитие на екипа и адекватното му мотивиране. Цялостната фирмена политика на компанията се базира на няколко основни принципа: удовлетворяване на високите изисквания на клиентите, стремеж към непрекъснато усъвършенстване във всички сфери на автомобилния бранш, перфектно обслужване и мотивация на персонала.

 

Подходът към всеки наш клиент е строго индивидуален – ние предлагаме не просто автомобили, а точния автомобил за конкретния човек в зависимост от неговите специфични нужди.

 

Компетентността на нашия персонал се дължи на системни обучения и квалификации, според стандартите на Opel Southeast Europe, спазване на всички етични принципи и норми за обслужване на клиентите. Отнасяме се към екипа си с уважение и му предоставяме възможност за пълна реализация и израстване.

 

Ние, в Автосвят, се гордеем с изградена лоялна партньорска мрежа и подхождаме с огромна доза професионализъм, доверие и уважение към нови сътрудничества.

 

Конкурентните ни предимства са безкомпромисни и обхващат:
•    високи стандарти на работа и безупречно качество на услугите, които предлагаме;
•    професионализъм във всеки един аспект в обслужването на клиентите;
•    високо квалифицирани и мотивирани специалисти;
•    голяма складова наличност от автомобили и резервни части;
•    предоставяне на цялостни автомобилни решения за нашите клиенти – от продажба и следпродажбено обслужване през финансиране до обратно изкупуване на употребявани автомобили.

НАЧАЛО